OVAJ ZNAK ODAJE DA VAŠ PARTNER NE UŽIVA U INTIMNIM ODNOSIMA: Samo ovako ćete ga RAZOTKRITI NA KECA, ako traži...
Evo o čemu se radi, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

morate znati

OVAJ ZNAK ODAJE DA VAŠ PARTNER NE UŽIVA U INTIMNIM ODNOSIMA: Samo ovako ćete ga RAZOTKRITI NA KECA, ako traži...

Kada je reč o intimnim odnosima, pažljivo osluškivanje partnerovih signala ključno je za održavanje zdravog i srećnog odnosa

Objavljeno:

Jedan od ključnih znakova koji može ukazivati da vaš partner možda ne uživa u intimnim trenucima sa vama je trajanje se*sualnih odnosa. Ako primetite da se vaši intimni susreti često završavaju brzo ili bez trajnog zadovoljstva za vas ili vašeg partnera, to može biti indikator nedovoljne uživanja u intimnosti.

 Ako primetite da se vaši intimni susreti često završavaju brzo ili bez trajnog zadovoljstva
Ako primetite da se vaši intimni susreti često završavaju brzo ili bez trajnog zadovoljstva foto: Tinnakorn Jorruang / Alamy / Alamy / Profimedia

Za muškarce, izazov održavanja erekcije tokom dužeg vremenskog perioda može biti znak fizičkih ili emocionalnih poteškoća koje mogu uticati na intimno zadovoljstvo. Sa druge strane, za žene koje često osećaju bol u glavi tokom odnosa, to može biti signal da postoji neka prepreka ili nelagodnost koja utiče na njihovo uživanje.

Važno je otvoreno razgovarati sa partnerom o osećajima i potrebama kako bi se identifikovali uzroci i pronašla rešenja koja će unaprediti intimni odnos i zadovoljstvo obe strane. Komunikacija, razumevanje i empatija ključni su za izgradnju zdravog i intimnog odnosa.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.